loading Råkat ut för en olycka? - A Berggrens Bilverkstad
Skip to content

Råkat ut för en olycka?

Vi hanterar försäkringsärenden

Om olyckan varit framme kan du alltid vända dig till oss på A Berggrens Bilservice i Floby utanför Falköping. Vi reparerar alla bilar, husbilar och lätta lastbilar i vår egna skadeverkstad och vi är även utbildade och auktoriserade Hyundai, Fiat Professional och Isuzu-mekaniker.

Vi hanterar försäkringsärenden och försäkringsskadorVi samarbetar med alla de flesta försäkringsbolagen i sverige så du behöver inte tänka på pappersarbetet. Lämna bara in bilen hos oss med ett skadenummer från ditt försäkringsbolag så sköter vi resten och meddelar dig när ditt ärende är färdigt.

Ett försäkringsärende har några olika steg. Efter att du lämnat in ditt fordon till oss så gör vi en kostnadsuppskattning och tar foton på skadan. Detta skickar vi sedan in till ditt försäkringsbolag. Sen efter att vi tagit emot ett godkännande från försäkringsbolaget så sätter vi igång med själva reparationsarbetet. 

En bra idé är att rådgöra med oss innan du utnyttjar din försäkring. Ibland kan det faktiskt vara så att det är billigare och/eller mer lönsamt att betala en mindre reparation själv än att slippa bonusförslust på din försäkring. Kontakta oss så gör vi en inledande skadebesiktning. 

Boka verkstadstid

Under en skadebesiktning går vi igenom skadorna på ditt fordon tillsammans med dig och kontrollerar även om det finns andra skador som kan behöva åtgärdas t.ex. stenskott eller mindre lackskador.

Vi hanterar alla märkenAtt tänka på vid ett försäkringsärende är att du behöver ha med ett skadenummer från ditt försäkringsbolag. Det får du när du gör en skadeanmälan och det är detta nummer vi sedan har som referens i vår kontakt med försäkringsbolaget.

Vi på Berggrens Bilservice lämnar alltid garantier på alla utförda reparationer. Det gör vi enligt Svensk lag samt även Autoexperten, Hyundai, Fiat och Isuzus Standards.