Skip to content

Service och reparation för din husbil eller lätta lastbil

Hos oss på Berggrens Bilservice står inte bara personbilar i fokus. Till oss kan du också vända dig om du behöver hjälp med att serva eller reparera din husbil eller lätta lastbil i vår verkstad i Floby strax utanför Falköping. Det är en service och specialitet vi haft sedan länge och som vi känner är en viktig del för att kunna erbjuda service för alla typer av fordon.

Boka service online

Vi har utbildade mekaniker och är auktoriserade för Hyundai, Fiat Professional och Isuzu. Men genom att vi är en del av Autoexperten har vi även även ett väldigt bra utbud på reservdelar utöver de för våra auktoriserade märken. Så tveka inte att höra av dig till oss så ser vi till att du få den hjälp du behöver.

Vi rekommenderar att du servar din husbil en gång om året. Detta då vätskorna i bilen drar till sig vatten som över tid blir kondens vilket påverkar effekten. Samtidigt så kan man vid en service tidigt upptäcka eventuella fel och brister och åtgärda dessa i god tid. Då slipper du eventuella dyra överraskningar längre fram och kan känna dig trygg med att du har ett säkert fordon som presterar sitt allra bästa på vägarna.

Har olyckan redan varit framme? Vi erjuder även reparationsarbeten på både husbilar och lätta lastbilar. Vi hanterar också försäkringsärenden och samarbetar med de flesta svenska försäkringsbolagen. Så efter att du kontaktat oss så är det bara att koppla av så sköter vi resten.

DäckbytenBehöver du kanske nya däck, fälgar eller extraljus? Inga problem! Vi kan hjälpa dig med detta och många fler produkter och vi kan även hjälpa dig med reservdelar till din husbil och lätta lastbil. Och har du några frågor om reservdelar eller tillbehör är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.