loading Välkommen in till A Berggrens Bilservice - A Berggrens Bilverkstad
Skip to content

Välkommen in till A Berggrens Bilservice

Din lokala bilverkstad i Floby utanför Falköping ända sedan 1972

Välkommen till oss på A Berggrens Bilservice. Du hittar oss i våra fina lokaler i Floby strax utanför Falköping. Vi är ett etablerat familjeföretag som funnits i Floby sedan 1972 och företaget drivs idag av Anders Berggren och Santosh Berggren. Med oss har vi i dagsläget 6 anställda mekaniker vilket innebär att vi kan kan hålla ett högt tempo, bra service och god tillgänglighet.

Vi är utbildade och auktoriserade Hyundai, Fiat Professional och Isuzu-mekaniker och utför en mängd olika service- och reparationsarbeten inklusive försäkringsärenden där vi också samarbetar med alla de flesta försäkringsbolagen. För de märken där vi är auktoriserade är vi även utbildade inom högvolt. 

Boka service online

Service och reparationerExempel på vanliga tjänster vi erbjuder är service, reparationer, AC-Jobb, AC-Service plåtskador, försäkringsarbeten, bromsreparation, däckservice, däckbalansering, däckbyte, däckskifte, hjulinställning och glasbyte. Vi erbjuder dessa och många fler tjänster för både personbil, husvagn och lätt lastbil. Vi kan med andra ord fixa det mesta.

Tjänster vi erbjuder inkluderar också service och reparationer av din husbil eller lätta lastbil. Precis som för personbilar är vi även auktoriserade för Hyundai, Fiat Professional och Isuzu.

A Berggrens Bilservice är en del av Autoexperten vilket innebär att vi även har ett bra komplement av reservdelar utöver våra auktoriserade märken och vi får även leverans av reservdelar med en turbil 2 gånger om dagen. Så du är välkommen in till oss oavsett märke på din personbil, husvagn eller lätta lastbil.

Du kan också vända dig till oss om du vill köpa däck, fälg, extraljus, extraljusramp, takboxar och i princip allt annat som finns till bilen kan du köpa via oss. Utöver detta kan du även köpa reservdelar till din bil, husbil eller lätta lastbil. 

Vi lämnar alltid garantier på alla utförda reparationer, servicearbeten och andra tjänster. Det gör vi enligt Svensk lag samt även Autoexperten, Hyundai, Fiat och Isuzus Standards.

A Berggrens Bilverkstad